Головна » 2010 » Травень » 30 » Семінар в Полтаві 26-28 травня 2010
17:49
Семінар в Полтаві 26-28 травня 2010

Вже восьмий раз збирається на свої семінари Асоціація професійно-технічних навчальних закладів України торговельно-кулінарного профілю. Нас приймали колеги з Криму, Донецька, Чернівців, Чернігова, Києва. А в ці весняні квітучі дні радо зустріли нас колеги міста Полтави.

Щиросердечно і радісно зустрічав 49 учасників семінару колектив Полтавського вищого професійного училища ім.А.О.Чепиги на чолі з директором Відмінником освіти України Корочанською Валентиною Іванівною. Приємно, що не зважаючи на зайнятість, прийшли привітати учасників семінару заступник Голови Полтавської обласної державної адміністрації Коваль Олександр Миколайович, начальник Головного управління освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Мирошниченко Володимир Іванович і брали участь у семінарі заступник начальника Головного управління освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Дуброва Володимир Іванович, директор навчально-методичного центру  Головного управління освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Головач Марія Іванівна, заступник директора навчально-методичного центру  Головного управління освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Воробйова Ольга В’ячеславівна,  головний спеціаліст Головного управління освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Закапко Тетяна Іванівна.

Темою семінару було обговорення стандартів нового покоління для підготовки фахівців торговельної галузі і ресторанного господарства. Одноголосно ухвалена робота творчих груп за напрямом «Торгівля», голова – директор Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету  Кришемінська Л.Д., за професією «Кухар», голова директор Сімферопольського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму Пальчук М.І., обговорені насущні і актуальні питання щодо організації виробничого навчання і практики, проект Положення про працевлаштування випускників ПТНЗ, інші питання.

В рамках семінару відбулися виставка творчих доробок колективу ПТНЗ Полтавського вищого професійного училища ім.А.О.Чепиги. цікаво було представлено навчально-методичну роботу, містечко майстрів – роботи учнів училища, концерт художньої самодіяльності. Сподобалась нам і потужна мережа баз виробничого навчання і практики учнів. Це сучасні готелі, ресторани, де учні дійсно можуть отримати ґрунтовні навички сервісу найвищого рівня.

Полтавчани показали історичні пам’ятні місця для кожного з нас. Полтава вразила своєю високою культурою, історичною спадщиною. Всі учасники семінару були в захваті від музеїв, площ і пам’ятників Полтави.

Тож з глибокою вдячністю і гордістю за наші ПТНЗ учасники семінару повезли додому досвід Полтавчан.

 

 

Голова Асоціації директорів ПТНЗ України
торговельно-кулінарного профілю
Директор ВКУ КНТЕУ                                                                     Л.Кришемінська

Переглядів: 558 | Додав: adtku | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: