Головна » 2012 » Червень » 14 » Шановні колеги!
16:23
Шановні колеги!

Шановні колеги!

Дозвольте сердечно привітати всіх Вас і керовані Вами колектики із завершенням 2011-2012 навчального року! Сподіваюсь, що новий навчальний рік відкриє широкі обрії для ще більшого професійного зростання, інноваційних здобутків наших навчальних закладів.

Маю приємність повідомити Вас, що у жовтні 2012р. нас гостинно запрошують зібратись на базі Симферопольского вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму   під час проведення І Всеукраїнського конкурсу серед майстрів виробничого навчання, які навчають учнів за професією Кухар. Тож, маємо нагоду зустрітись і знову обмінятись  досвідом, обговорити проблемні питання і отримати насолоду від спілкування.

А ще, наступний рік – Ювілейний для нашої Асоціації директорів ПТНЗ торговельно-кулінарного профілю України, адже 05 лютого 2013р. нам виповниться 10 років.

Я щаслива у Бога, що  маю високу честь і місію очолювати нашу Асоціацію і високо ціную Вашу довіру і визнання.

Дозвольте ще раз привітати Вас і побажати гарного відпочинку, тепла, розуміння і підтримки від рідних і близьких людей, старанних учнів і щасливих їх батьків, виконання всіх Ваших планів і задумів. Нехай влітку наші колективи поповняться новими розумними і кмітливими учнями, а Господь надасть сили, наснаги, терпіння і  любові їх навчити, виховати і надати якісну професійну освіту.

 

З глибокою

шаною і любов’ю до кожного, Ваша  

                                           Л.Д.Кришемінська 

Переглядів: 667 | Додав: adtku | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: