Головна » 2011 » Листопад » 18 » VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні та І Відкритий чемпіонат з карвінгу
12:37
VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні та І Відкритий чемпіонат з карвінгу

 08 листопада 2011 року відбулося урочисте відкриття VII Міжнародного конкурсу з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні й I-го Відкритого чемпіонату з карвінгу. Організаторами міжнародного заходу виступили: Київський національний торговельно-економічній університет, Асоціація кулінарів України, Всеукраїнська академія карвінгу.
    Змагання проходили з 08 по 10 листопада 2011р. у сучасних навчальних лабораторіях Київського національного торговельно-економічного університету.
    У конкурсі взяли участь понад 150 учасників – кулінари та експерти ресторанного бізнесу з 10 країн (Азербайджан, Білорусія, Вірменія, Ізраїль, Молдова, Німеччина, Польща, Росія, Узбекистан), а також шеф-кухарі та офіціанти провідних закладів ресторанного господарства України й студенти навчальних закладів із відповідним профілем навчання.
    У межах конкурсу проводились індивідуальні та командні змагання за класифікацією Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS): практичні змагання кулінарів ,офіціантів та кондитерів (оригінальна основна страва, сучасна кухня, страва з баранини, страва з птиці, оригінальна страва з гідро біонтів, карвінг з овочів та фруктів, етнічна основна страва, страва сучасної української кухні  тощо); Український шеф-кухар року; Український кондитер року; змагання команд шеф-кухарів (Гран-Прі); Золотий шеф-кухар року; Золотий кондитер року; ”Тематичний стіл”; командні змагання серед кондитерів.
    

   


Переглядів: 748 | Додав: adtku | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: