Головна » 2006 » Листопад » 11 » Всеукраїнський семінар на тему: „Використання інноваційних технологій навчання у ПТНЗ України торговельно-кулінарного профілю
13:04
Всеукраїнський семінар на тему: „Використання інноваційних технологій навчання у ПТНЗ України торговельно-кулінарного профілю

24-26 жовтня 2006 року у м.Донецьку на базі Донецького вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі, яке очолює красива і мудра жінка Грідіна Тетяна Василівна, відбувся черговий семінар Асоціації директорів ПТНЗ України торговельно-кулінарного профілю за темою «Використання інноваційних технологій навчання у професійно-технічних навчальних закладах торговельно-кулінарного профілю».

На семінарі були присутні понад 70 осіб з 49 навчальних закладів України, почесні гості, запрошені.

Привітання учасникам пролунало від Денисенко А.П. – заступника міського голови Донецької міської ради, Стрельченко Т.А. – заступника директора навчально-методичного центру ПТО в Донецькій області, Александрова В.Ф. – начальника відділу профтехосвіти Донецького управління освіти і науки та Грідіної Т.В. – директора Донецького  вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі.

Колектив училища гарно та плідно підготувався до семінару і всі учасники відчули тепло і гостинність а ще й побачили високий професіоналізм.

А нашій Асоціації побажаємо подальшого творчого шляху у пошуках новітніх технологій, цікавих доробок і нових зустрічей з метою обміну досвідом для подальшого удосконалення навчально-виховних процесів у наших училищах.

 Голова Асоціації 

Директор ВКУ КНТЕУ                                                        Л.Кришемінська

Переглядів: 548 | Додав: adtku | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 прохожая, не сумевшая зарегистрироваться:)   (15.04.2011 13:37) [Матеріал]
На семінарі були присутні понад 70 осіб з 49 навчальних закладів України, =
вот мы попали в число тех, которые не присутствовали... а жаль!!!:)

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *: